Egyedi asztalos munkák gyártása. Nyílászárók, bútorok, árnyékolástechnika, zsalugáter, spaletta.

A Lukács-Fa Kft. 1990 óta egyéni vállalkozással induló egyedi asztalosipari termékeket gyártó és szolgáltató cég. Országos szinten forgalmazunk zsalugátereket, különböző típusú szoba és konyhabútorokat, fa és műanyag nyilaszárókat, beltéri ajtókat kérésre egyedi ács munkákat filagóriákat, téli kerteket, és tető szerkezeteket. A megrendelés menete úgy történik, hogy a megadott telefonszámot felhívva időpont egyeztetés után helyszíni felmérést végzünk. A helyszíni felmérést megelőzően akár telefonon vagy e-mailben megközelítő árat tudunk adni az érdeklődőnek. A személyes találkozás fontos, mert a pontos mérés alapja a precíz munkának. Bútorok esetében előzőleg látványtervet készítünk a méretek alapján, így a megrendelő még elkészítés előtt láthatja a kiválasztott szín és forma harmóniáját. Nyílászárók és beltéri ajtók esetében a megrendeléstől számítva 4-5 héten belül vállaljuk a termékek beépítését. Bútorok és ácsszerkezetek esetében a határidő ettől eltérő lehet.

A Divinus hotel Debrecen város egyik legelőkelőbb szállodáinak egyike. A Lukács-Fa Kft mind külső és belső arculatának kialakításában részt vett. A cég által gyártott Accord zsalugáterek egyedi tervezése és színvilága ötvözi a modern stílust az impozáns hangulattal. Külső ereszdeszkázatok, padok, falburkolatok, teraszbúrkolatok kivitelezési munkálatait is cégünk végezte.

Konyhabútorok, előszobák, fűrdőszoba szekrények, gardróbok, a cég által készűlt látványtervek alapján az ügyfél egyedi igénye szerint készítjük el. Kültéri termékeink közül a filagóriák, télikertek, fa teraszok a legnépszerűbbek.

Zsalugáterek gyártása szintén egyedi méretben történik. Káva vagy gerébtokkal, normál magyar illetve igény szerint roto német vasalással készítjük termékeinket. Felületkezelést igényes milesi felületkezelő anyaggal végezzük. Accord zsalugátereink rendelhetőek az Accord Zsalugáterek honlapon is.

Kérdés esetén, vagy megrendelés miatt hívjon minket, vagy írjon az info@lukacsfa.hu e-mail címünkre oldalunkra.